Lunchmeny v.19
- Måndag
- Fläskgryta Bourguignon med rödvin, champinjoner, bacon och syltlök. Serveras med ångat ris eller kokt potatis.
- Kryddkokt rimmad fläskbog med pepparrotssås, kokt potatis och ångade morotsslantar
- Tisdag
- Stekt fläsk med raggmunk och lingon
- Pestopasta med kyckling och purjolök i en krämig ostsås
- Onsdag
- Grillad marinerad kycklingfile med pepparsås, råstekt potatis och varma grönsaker
2. Operaströmming ( enkelpanerad fylld med gräddfil, senap och dill ). Potatismos, lingon, gröna ärtor och skirat smör
- Torsdag
- Isterband med dillstuvad potatis och legymskivade inlagda rödbetor
- Pannbiff med champinjonsås, kokt potatis och lingon
- FredagsPankopanerade fjärilskotletter med hemslagen bearnaisesås, varma grönsaker och råstekt purjolökspotatis
Veckans sallad: Kycklingsallad med ris, färska grönsaker och currysås