Lunchmeny v.19

  • Måndag
    1. Fläskgryta Bourguignon med rödvin, champinjoner, bacon och syltlök.                                                                                                                                             Serveras med ångat ris eller kokt potatis.
    2. Kryddkokt rimmad fläskbog med pepparrotssås, kokt potatis och ångade morotsslantar
  • Tisdag
    1. Stekt fläsk med raggmunk och lingon
    2. Pestopasta med kyckling och purjolök i en krämig ostsås
  • Onsdag
    1.  Grillad marinerad kycklingfile med pepparsås, råstekt potatis och varma grönsaker

    2.  Operaströmming ( enkelpanerad fylld med gräddfil, senap och dill ). Potatismos, lingon, gröna ärtor och skirat smör

  • Torsdag
    1. Isterband med dillstuvad potatis och legymskivade inlagda rödbetor
    2.  Pannbiff med champinjonsås, kokt potatis och lingon
  • Fredag
    s
    Pankopanerade fjärilskotletter med hemslagen bearnaisesås, varma grönsaker och råstekt purjolökspotatis

    Veckans sallad: Kycklingsallad med ris, färska grönsaker och currysås

Till varmrätten ingår bordsvatten, bröd, salladsbuffé & kaffe