Lunchmeny v.43
- Måndag1.Stekt strömmimg med potatismos, skirat smör och lingon
2.Smörstekta pannbiffar med ölbrässerad lök, kokt potatis, gräddsås och lingon
- Tisdag1.Grillad Chorizo, serverad med potatismos och senapsaioli
2.Husets Pytt i Panna med vändstekta ägg och rödbetor
- Onsdag1.Stekt panerad fiskfilé med kokt potatis, ångade gröna ärtor och kall citron, rödlök och fänkålssås. Citron klyfta
2.Ugnsgrillad kebabskav(nötkött), serverad med ris eller klyftpotatis, kebabsås, brödbulle och fefferoni
- Torsdag1.Klassisk kålsoppa med hemgjorda frikadeller. Pannkakor med sylt och grädde
2.Helstekt peppar och ört rubbad kotlettrad med rosépepparsås, råstekt potatis och varma grönsaker
- Fredags
MOZARELLAFYLLD KYCKLINGFILÉ. SERVERAD MED KRÄMIG BASILIKASÅS, POTATISGRATÄNG OCH LÖKFRÄSTA HARICOTS VERTS
VECKANS SALLAD: Tonfisksallad med grönsaksris, ägghalva, dill majonäs och färska grönsaker