Lunchmeny v.3
- Måndag1.Rotmos med rimmad kokt fläsklägg. Senap
2.Asiatisk kycklinggryta med chili, färska grönsaker, sesamolja och kokosmjölk. Ångat ris
- Tisdag1.Raggmunkar med fläsk. Lingon
2.Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingon
- Onsdag1,Husets fiskgratängmed potatismos, gröna ärtor och citron
2.Grillad kycklingfilé med råstekt potatis, choronsås och varma grönsaker
- Torsdag1.Helstekt kotlettrad med grönpepparsås, potatisgratäng och varma grönsaker
2.Pasta Bolognese serverad med linguinipasta och riven ost
- FredagsHusets Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
Veckans sallad:Kebabsallad med ris, majs, rödlök, sallad och kebabdressing