Lunchmeny v.3

  • Måndag
    1.Rotmos med rimmad kokt fläsklägg. Senap

    2.Asiatisk kycklinggryta med chili, färska grönsaker, sesamolja och kokosmjölk. Ångat ris

  • Tisdag
    1.Raggmunkar med fläsk. Lingon

    2.Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingon

  • Onsdag
    1,Husets fiskgratängmed potatismos, gröna ärtor och citron

    2.Grillad kycklingfilé med råstekt potatis, choronsås och varma grönsaker

  • Torsdag
    1.Helstekt kotlettrad med grönpepparsås, potatisgratäng och varma grönsaker

    2.Pasta Bolognese serverad med linguinipasta och riven ost

  • Fredag
    s
    Husets Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon

    Veckans sallad:Kebabsallad med ris, majs, rödlök, sallad och kebabdressing

Till varmrätten ingår smör, bröd, salladsbuffé & kaffe