Lunchmeny v.43

  • Måndag
    1.Stekt strömmimg med potatismos, skirat smör och lingon

    2.Smörstekta pannbiffar med ölbrässerad lök, kokt potatis, gräddsås och lingon

  • Tisdag
    1.Grillad Chorizo, serverad med potatismos och senapsaioli

    2.Husets Pytt i Panna med vändstekta ägg och rödbetor

  • Onsdag
    1.Stekt panerad fiskfilé med kokt potatis, ångade gröna ärtor och kall citron, rödlök och fänkålssås. Citron klyfta

    2.Ugnsgrillad kebabskav(nötkött), serverad med ris eller klyftpotatis, kebabsås, brödbulle och fefferoni

  • Torsdag
    1.Klassisk kålsoppa med hemgjorda frikadeller. Pannkakor med sylt och grädde

    2.Helstekt peppar och ört rubbad kotlettrad med rosépepparsås, råstekt potatis och varma grönsaker

  • Fredag
    s

    MOZARELLAFYLLD KYCKLINGFILÉ. SERVERAD MED KRÄMIG BASILIKASÅS, POTATISGRATÄNG OCH LÖKFRÄSTA HARICOTS VERTS

    VECKANS SALLAD: Tonfisksallad med grönsaksris, ägghalva, dill majonäs och färska grönsaker

Till varmrätten ingår smör, bröd, salladsbuffé & kaffe